Simona Halep, scurtă analiză despre eșecul Emmei Răducanu la Indian Wells: Trebuie să fii atent după un Mare Șlem

Simona Halep, scurtă analiză despre eșecul Emmei Răducanu la Indian Wells: Trebuie să fii atent după un Mare Șlem

Simona Halep – Emma Răducanu ar fi trebuit să fie marele duel din cadrul turului III de la Indian Wells, însă tânăra jucătoare cu origini românești de doar 18 ani a pierdut jocul cu Aliaksandra Sasnovich și astfel a ratat întâlnirea cu idolul său din copilărie.

Răducanu tocmai a câștigat la US Open primul său trofeu de Mare Șlem și a urcat circa 120 de locuri în clasamentul WTA. Totuși, sportiva care reprezintă Marea Britanie acum a pierdut clar jocul cu Sasnovich din turul II, iar Simona Halep a fost pusă să analizeze cum trebuie să se simtă acum Răducanu.

"Sincer să vă spun, mi-e greu să fac o analiză pentru Răducanu. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câștig primul meu Grand Slam, câștigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nimic nu este comparabil cu un Mare Șlem, sunt alte emoții, alte sentimente în joc. Deci nu-mi pot da cu părerea despre cum se simte ea acum. Din experiența mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după un turneu atât de mare, deoarece, fiind atât de tânăr, nu ai experiența aceea de a câștiga titluri mari și nu poți menține ritmul apoi și la alte turnee care vin imediat după. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu voi ști exact ce simte un jucător de această vârstă", au sunat declarațiile făcute de Halep înaintea partidei cu Sasnovich, conform welovetennis.fr.

Jocul va avea loc de la ora 1 dimineața, luni pe 11 octombrie, în România, iar acesta va fi al doilea joc din carieră între cele două, după victoria româncei la Wimbledon 2019, în două seturi.

Dacă trece și de bielorusă, locul 17 mondial WTA va juca în fața învingătoarei dintre Kvitova și Azarenka.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Simona Halep va evolua luni dimineața în turul al treilea la Indian Wells

Cum arată partea de tablou a Simonei Halep după ce Emma Răducanu a fost eliminată de la Indian Wells

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu, în turul trei de la Indian Wells: Miza financiară a meciurilor

Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate de la Indian Wells în proba de dublu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!