Universitatea Craiova anunță oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința”

Universitatea Craiova anunță oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința”

Clubul CS Universitatea Craiova a anunțat duminică seara oficial, printr-un comunicat de presă, despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

După o săptămână de negocieri în ceea ce privește rezilierea, cele două părți au ajuns la o înțelegere amiabilă. Tehnicianul s-a mulțumit cu mai puțini bani, deși clauza sa de reziliere era una de 300.000 de euro.

Iată cum arată comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”.

Cu Reghe la timonă, Craiova a terminat pe 3 în campionat, fără să câștige nici măcar Cupa României.

ADVERTISING

Cel mai probabil, în locul lui Reghecampf, va veni în următoarele zile ca antrenor Mirel Rădoi, așa cum SpotMedia.ro deja v-a informat tot în seara de duminică:

Mirel Rădoi va fi antrenorul Universităţii Craiova - surse

În afară de Mirel Rădoi, pe lista lui Mihai Rotaru se mai află totuși și Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu sau Laszlo Balint.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie

  • Meci 51 Spania – Anglia (Berlin, 22:00)

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!