Universitatea Craiova anunță oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința”

Universitatea Craiova anunță oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința”

Clubul CS Universitatea Craiova a anunțat duminică seara oficial, printr-un comunicat de presă, despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

După o săptămână de negocieri în ceea ce privește rezilierea, cele două părți au ajuns la o înțelegere amiabilă. Tehnicianul s-a mulțumit cu mai puțini bani, deși clauza sa de reziliere era una de 300.000 de euro.

Iată cum arată comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”.

Cu Reghe la timonă, Craiova a terminat pe 3 în campionat, fără să câștige nici măcar Cupa României.

ADVERTISING

Cel mai probabil, în locul lui Reghecampf, va veni în următoarele zile ca antrenor Mirel Rădoi, așa cum SpotMedia.ro deja v-a informat tot în seara de duminică:

Mirel Rădoi va fi antrenorul Universităţii Craiova - surse

În afară de Mirel Rădoi, pe lista lui Mihai Rotaru se mai află totuși și Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu sau Laszlo Balint.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!