Ultimele noutăți legate de starea lui Michael Schumacher: "Merg des să îl vizitez, ne uităm la curse"

Ultimele noutăți legate de starea lui Michael Schumacher: "Merg des să îl vizitez, ne uităm la curse"

Au apărut vești de ultimă oră în legătură cu starea de sănătate a lui Michael Schumacher, vești venite de la ultimul său șef de la Ferrari, marele Jean Todt.

Fostul conducător al scuderiei italiene a mărturisit faptul că îl vizitează des pe fostul campion mondial din Formula 1, de șapte ori campion mondial în Marele Circ.

Lewis Hamilton doboară recordul lui Michael Schumacher și intră în cartea de istorie a Formulei 1

Actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism a dezvăluit că Schumi continuă să lupte după gravul accident de schi din Franța din 2013, fiind susținut nonstop de familie și medici.

ADVERTISING

"El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună, la curse de F1. Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, Mick, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau ca Lewis Hamilton", a punctat Todt pentru cotidianul De Telegraaf.

ADVERTISING

Starea de sănătate a lui Schumacher nu este pe deplin cunoscută, căci soția sa Corinne a încercat să ascundă toate aceste detalii de ochii publicului și a presei.

Toată familia se află în prezent într-o reședință din Elveția.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

De ce a fost refuzat Mircea Lucescu la Beșiktas? ”Cât timp ar fi putut să o ducă așa?”

Eric Bicfalvi, erou din nou în Rusia, cu alte două goluri marcate (Video)

Un primar nou ales a muncit o lună întreagă pentru comunitate, chiar dacă nu își preluase încă mandatul: Nu e timp de pierdut când n-ai apă caldă în școli și riști să pierzi finanțări importante

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇