Trei echipe se bat pentru transferul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj. Cine îl dorește pe internaționalul român

Trei echipe se bat pentru transferul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj. Cine îl dorește pe internaționalul român

CFR Cluj este pe cale să facă o primă vânzare importantă în această vară și lucrează la transferul lui Claudiu Petrila în străinătate.

Campioana României e pe cale să se despartă de tânăra extremă din România, 21 de ani, în schimbul lui Petrila alb-vișinii urmând să încaseze suma de 5 milioane de euro.

Impresarul lui Petrila, Sergiu Bodea a dezvăluit că echipe din 3 campionate au făcut o ofertă serioasă pentru român, prima șansă având-o o formație din Turcia: „Au fost și sunt discuții în privința transferului său. Se discută în jurul sumei de 5 milioane de euro. Ce vă pot spune este că o echipă din Turcia este în discuții avansate pentru el.

Mai discutăm cu o echipă din America și una din Spania. E vorba de La Liga, ei pot plăti suma respectivă”, a declarat Bodea pentru cei de la Sport.ro.

ADVERTISING

Petrila a avut cel mai bun sezon 2021/2022 posibil, cu titlul câștigat pe CFR Cluj, iar pe plan individual a bifat 10 goluri și patru pase decisive în 43 de partide.

În stagiunea curentă are un singur gol marcat, dar a bifat toate cele 9 partide jucate de ardeleni, una singură totuși ca titular.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!