Ținta numărul 1 a Rapidului pe piața transferurilor: Conducerea a numit jucătorul

Ținta numărul 1 a Rapidului pe piața transferurilor: Conducerea a numit jucătorul

Rapid a stabilit ținta principală de pe piața transferurilor pentru sezonul viitor al Superligii.

Prin vocea lui Victor Angelescu, unul dintre patroni, Rapid a anunțat că și-l dorește pe Louis Munteanu (21 de ani), atacant pe care Farul îl are acum sub formă de împrumut de la Fiorentina, unde l-a vândut în toamna lui 2020.

Angelescu a spus că Munteanu "e ținta noastră" pentru perioada de transferuri din vară, iar acum clubul din Giulești va demara negocieri cu Fiorentina pentru transferul definitiv al atacantului.

ADVERTISING

“Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem. Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului", a declarat Victor Angelescu, conform Fanatik.

ADVERTISING

De serviciile lui Louis Munteanu este interesată FCSB, de asemenea Farul, care încearcă să-l "recupereze" din Italia.

Louis Munteanu a strâns 26 de meciuri (2042 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul, timp în care a marcat de cinci ori și a livrat trei pase de gol. Sezonul trecut, Louis Munteanu a ieșit campion al României cu Farul.

El a strâns opt selecții la naționala de tineret a României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!