Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat din Rapid - Farul: Greșeala sesizată

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat din Rapid - Farul: Greșeala sesizată

Ion Crăciunescu a dat verdictul de specialist după arbitrajul din meciul Rapid – Farul 1-2, din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Fostul arbitru le-a dat dreptate rapidiștilor, care s-au plâns de un fault la Albion Rrahamni înainte de faultul lui Răzvan Oaidă, care i-a atras mijlocașului al doilea „galben” și eliminarea din partida pierdută pe teren propriu de giuleșteni.

Crăciunescu a spus că arbitrul George Găman ar fi trebuit să acorde fault în minutul 67, când Albion Rrahmani a fost faultat în preajma careului de 16 metri, înainte ca Răzvan Oaidă să comită faultul care i-a adus al doilea cartonaș galben.

ADVERTISING

”Ei trebuiau să nu facă faultul acesta. Oaidă ține de mână, îl calcă. Îl împiedică (n.r. pe Albion Rrahmani), îl ține cu brațul și-i împiedică alergarea. Da (n.r. trebuia să se acorde fault)”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Rapid a fost învinsă de Farul, scor 2-1 pe teren propriu, în prima etapă a play-off-ului sezonului din Superligă, după ce Louis Munteanu a reușit o dublă, iar Rrahmani a marcat și el.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!