Superliga: Rapid pierde acasă cu Farul, iar FCSB se poate distanța din nou

Superliga: Rapid pierde acasă cu Farul, iar FCSB se poate distanța din nou

Farul a învins Rapid, scor 2-1, vineri, în prima etapă a play-off-ului din Superligă, în deplasare.

În ciuda unui start bun, în care a ratat o ocazie mare de gol, după ce șutul lui Krasniqi din interiorul careului a fost respins in-extremis în corner de Alexandru Buzbuchi, Rapid s-a trezit condusă de Farul, în Giulești, în prima etapă a play-off-ului Superligii.

În minutul 23, Grameni l-a găsit excelent cu o pasă plouată în careu pe Louis Munteanu, care a înscris cu un șut din prima, cu dreptul, după ce Paul Iacob nu l-a putut împiedica. Tot Farul a avut o ocazie imensă, în minutul 32, când, la capătul unui contraatac, Ionuț Vînă a fost blocat de Marian Aioani în interiorul careului.

ADVERTISING

Repriza a doua a început tot cu Farul având inițiativa, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă. Louis Munteanu a reușit dubla în minutul 55, după ce Cojocaru i-a pasat excelent, filtrant, din partea stângă. Din nou, Alexandru Iacob a fost ezitant și nu a putut interveni.

În minutul 67, Răzvan Oaidă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. După încă o bară transversală a lui Ionuț Vînă, Rapid a redus din diferență dintr-un penalty pe care Alexandru Iacob a știut să-l obțină, pe care Albion Rrahmani l-a fructificat în minutul 84. După 8 minute de prelungiri, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru "Marinari".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma rezultatului, Farul acumulează 25 de puncte și urcă, momentan, pe locul 4 în clasamentul din play-off-ul Superligii. Rapid rămâne pe locul 2, cu 28, iar dacă FCSB câștigă împotriva lui Sepsi își poate mări la șapte puncte avansul din fruntea ierarhiei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!