Rapid, întrebată dacă blochează transferul lui Albion Rrahmani: Răspuns sincer

Rapid, întrebată dacă blochează transferul lui Albion Rrahmani: Răspuns sincer

Prin vocea lui Dan Șucu, Rapid a răspuns când a fost întrebată dacă va bloca transferul lui Albion Rrahmani (23 de ani).

Golgheterul Rapidului, Albion Rrahmani atrage interes din partea echipelor importante din Europa. S-a discutat despre un transfer în Premier League, la Aston Villa, dar și despre interesul Benficăi pentru atacantul kosovar.

Ca atare, Dan Șucu, patronul Rapidului, a fost întrebat dacă va bloca transferul lui Rrahmani în cazul unor oferte concrete. Omul de afaceri a răspuns ferm că nu și și-a arătat disponibilitatea de a-l lăsa pe kosovar să plece în cazul în care una dintre echipele care îl au pe listă ar concretiza interesul.

ADVERTISING

”Totul depinde de el, numai de el. Ceea ce e important de înțeles e că orice venit pe care l-am avea din vânzarea de jucători rămâne în club, pentru a întări și mai mult echipa.

Toți jucătorii care au venit aici caută să ajungă în campionate și mai puternice, pentru a câștiga și mai mult. Dacă am bloca plecarea lui Rrahmani, am bloca și venirea altor jucători la fel de valoroși la noi”, a afirmat Dan Șucu, conform as.ro.

Albion Rrahmani a impresionat în acest sezon și a dat 13 goluri în 16 meciuri disputate în acest sezon.

ADVERTISING

El a fost cumpărat cu 600 de mii de euro de la Ballkani în vară și este o afacere excelentă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!