Rapid clarifică situația lui Daniel Niculae: Decizia luată

Rapid clarifică situația lui Daniel Niculae: Decizia luată
Hepta.ro

Rapid a clarificat, joi, situația lui Daniel Niculae (41 de ani), președintele clubului, după ce el și liderii galeriei au fost „săltați” de mascați și audiați de Poliție.

Prin vocea lui Dan Șucu, patronul clubului, Rapid a venit cu clarificări despre situația lui Daniel Niculae.

Șucu a spus că, din discuțiile pe care le-a avut cu Daniel Niculae, a obținut informații suplimentare și a spus că a luat decizia a-l susțin pe președinte. Nu se pune, cel puțin pentru moment, problema plecării lui Niculae de la Rapid.

ADVERTISING

Omul de afaceri a spus că, dacă utilizarea materialelor pirotehnice este în afara legii, legea trebuie respectată.

"M-am trezit azi dimineață cu un telefon de la avocat, care mi-a spus că președintele a plecat la audieri, la o secție de Poliție.

Avem informații suplimentare, am văzut foarte puțin din toate datele care sunt în clipa de față în dosar, văzut doar partea care avea legătură cu Daniel Niculae. Dacă vorbim ca și principiu, respectarea legii este obligatori, aș face o diferență între bătaie, distrugere și niște torțe aprinse. Aș face o diferență între cele două.

ADVERTISING

Înțeleg că tot ce înseamnă partea asta cu torțe este în afara legii, ea trebuie să rămână în afara legii. Dacă se schimbă legea, atunci e altceva. Nu putem să facem echivalare între torțe aprinse în galerie și violentă, bătaie pe stadion, distrugeri. Sunt lucruri foarte diferite.

Nu mi-l imaginez pe domnul Daniel Niculae cu o mitralieră în mână. (…) Pe baza a ceea ce știm în clipa de față, nu. Așteptăm să vedem toate lucrurile care sunt de văzut, dar nu cred că e cazul. Nu am văzut până acum pe cineva mai implicat în ceea ce înseamnă Rapid. Am vorbit cu Nico, mi-a explicat ce s-a întâmplat", a spus Dan Șucu, într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!