Nicolae Dică știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul în Superligă: "Dacă vor reuși!"

Nicolae Dică știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul în Superligă: "Dacă vor reuși!"

Nicolae Dică (43 de ani) știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul în Superligă, primul după 9 ani de așteptare.

Fost jucător și antrenor la FCSB, Nicolae Dică este convins că „roș-albaștri” vor câștiga titlul de campioni dacă vor câștiga primele trei jocuri din play-off, cu Sepsi, Farul și Rapid.

Dică este de părere că înfrângerea usturătoare cu Rapid a fost doar "un duș rece" și "un accident", iar FCSB va reuși să-și revină.

"A venit acest duş rece pentru cei de la FCSB, dar au şanse mari de a câştiga în continuare campionatul pentru că au un lot bun, au arătat pe parcursul acestui campionat constanţă în jocuri şi rezultate. Eu cred că a fost doar un accident acest meci cu Rapidul.

ADVERTISING

Primele trei jocuri vor fi foarte importante pentru ei. Dacă vor câştiga cele trei jocuri, sunt campioni, eu aşa cred, vor fi campioni dacă vor reuşi să facă nouă puncte", a declarat Nicolae Dică, potrivit Orange Sport.

La intrarea în play-off-ul Superligii, FCSB conduce clasamentul, cu 32 de puncte, fără rontunjire, urmată de Rapid (28) și CFR Cluj (27). Ambele au beneficiat, însă, de rotunjire, astfel că în caz de egalitate de puncte la final FCSB va fi campioană.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!