Superliga: FCSB se impune cu Sepsi și se duce la 7 puncte avans de Rapid și Craiova

Superliga: FCSB se impune cu Sepsi și se duce la 7 puncte avans de Rapid și Craiova

FCSB s-a impus la limită în partida cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, scor 2-1, în prima etapă de play-off a sezonului competițional 2023/2024.

Elevii lui Elias Charalambous au punctat prin Coman și Băluță, în minutele 11 și 40, în timp ce pentru covăsneni egalase la unu din penalti Gabi Debeljuh. În urma victoriei, liderul s-a distanțat la 7 puncte de Rapid și Universitatea Craiova.

Coman a marcat dintr-un șut bine plasat la colțul scurt, apoi a făcut penalti în propriul său careu, dintr-o mare neglijență. Meciul a fost decis de execuția splendidă la vinclu a lui Băluță, șut de la 20-25 de metri.

REZUMAT | FCSB - Sepsi 2-1. Start cu dreptul pentru FCSB în play-off, avans de șapte puncte

FCSB se desprinde la 7 puncte după ce rezistă totuși eroic în ultimele minute ale părții secunde. Va urma o deplasare la Farul, locul 5 din play-off, însă oamenii lui Gigi Becali sunt clar favoriți și în pole-position în acest moment pentru un prim titlu după 9 ani de așteptare.

ADVERTISING

Este a 7-a înfrângere la rând în duelurile directe pentru Sepsi în fața lui FCSB. Covăsnenii nu au mai învins trupa roș-albastră de 3 ani!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!