Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB, anunță că își schimbă echipa

Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB, anunță că își schimbă echipa

Fostul căpitan al celor de la FCSB, Florin Tănase susține că în foarte scurt timp își va schimba echipa, având în vedere că nu este fericit cu actuala sa situație de la Al-Okhdood, din Arabia Saudită.

Jucătorul de 29 de ani a revenit în țară pentru acțiunea naționalei României, e vorba de meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, din 22 și 26 martie.

Tănase susține că este folosit ca închizător într-un sistem de tip 5-4-1, astfel că nu își poate folosi calitățile ofensive. "Îmi merge bine prin prisma faptului că joc constant, dar nu sunt prea fericit cu poziția mea din teren", a spus Tănase pentru Digi Sport, adăugând: "Sunt departe de poartă și îmi doresc să joc mai aproape de atac."

ADVERTISING

"Cu siguranță din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca în sezonul următor", a declarat Tănase, care a mai punctat: "Da, aș vrea să fiu mai aproape de casă."

Se cunoaște interesul patronului Gigi Becali de a-l aduce înapoi pe Tănase cât mai curând la FCSB, el dorind ca plan de viitor ca fostul său decar să și antreneze formația din Berceni.

În acest sezon, fostul jucător de la Farul a prins 20 de partide la Al-Okhdood, având 2 goluri marcate și trei pase decisive. Are o cotă de piață de 3,2 milioane de euro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!