Acuze dure din Giulești înainte de partida FCSB - Sepsi, din play-off: “Că tot vorbesc ei de omenie...“

Acuze dure din Giulești înainte de partida FCSB - Sepsi, din play-off: “Că tot vorbesc ei de omenie...“

FCSB se poate distanța din nou la 7 puncte de Rapid București, duminică seara, dacă va învinge pe teren propriu în prima etapă de play-off, pe cei de la Sepsi OSK, ultima clasată.

Victor Angelescu, al doilea finanțator al Rapidului, după Dan Șucu, a lansat câteva acuzații dure la adresa rivalilor. Acesta susține că echipa roș-albastră are deja acontate cele 3 puncte în disputa cu echipa covăsneană.

Omul de afaceri a ținut să puncteze că este al treilea meci direct consecutiv în care Marius Ștefănescu nu va juca în fața lui FCSB, el fiind suspendat acum: “La FCSB – Sepsi, e clar că va câştiga. A câştigat ultimele şase întâlniri, i-au cam bătut peste tot. Iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia cartonaş galben în minutul 90+4 după ce dai gol în minutul 90+2. Ştefănescu nu joacă de trei meciuri contra FCSB-ului. Mă aştept ca de la vară Ştefănescu să joace la FCSB, să fie transferat de Gigi Becali. Un galben stupid, e cel mai bun jucător de la ei.

ADVERTISING

Dar înseamnă că a făcut-o de vreo trei ori. FCSB ne-a obişnuit să joace cu Iaşiul şi să îl ia înainte de meci pe Luis Phelipe, cu Hermannstadt îl ia pe Baba Alhassan. Că tot vorbesc ei de omenie. Eu nu acuz, dar spun că nu mi se pare normal. Să iei un cartonaş galben în minutul 90+4 şi apoi să nu joci. Este statistică. Se vede. Sunt multe altele. Celor care le e frică de omenie au făcut-o de multe ori. Nouă ne-a dat gol Micovschi”, a declarat Angelescu la emisiunea Fanatik Superliga, de la televiziunea PrimaSport.

ADVERTISING

Marius Ștefănescu, cel mai bine cotat fotbalist de la Sepsi, a încasat un cartonaș galben cu Petrolul și va lipsi astfel la meciul din prima etapă cu FCSB. Sepsi a marcat golul victoriei care a dus-o în play-off în minutul 90+2, la Ploiești, iar două minute mai târziu, Ştefănescu a fost avertizat.

Jocul dintre FCSB și Sepsi are loc duminică de la ora 21.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!