Superliga: Dinamo învinge Csikszereda și are prima șansă la salvarea de la retrogradare în urma barajului

Superliga: Dinamo învinge Csikszereda și are prima șansă la salvarea de la retrogradare în urma barajului

Dinamo a învins-o, luni, pe Csikszereda, scor 2-0, pe Arena Națională în turul barajului de promovare/menținere în Superliga.

Împinsă de la spate de peste 30.000 de fani prezenți pe Arena Națională, Dinamo a început tare meciul cu Csikszereda, turul barajului de menținere/promovare în Superligă. „Câinii” au ratat ocazii importante de gol în startul partidei, mai întâi prin Dennis Politic (10), al cărui șut a fost respins cu greu în corner.

În minutul 12, apoi, Ricardo Grigore a trimis cu capul direct în portarul advers, din apropiere, în urma unui corner. Patru minute mai târziu, Milanov a trimis cu stângul în bară, de la aproximativ 20 de metri. Un șut moale al lui Jebari (25) a dat primele emoții la poarta dinamovistă, însă Golubovic a fost la post.

ADVERTISING

Dinamo a mai semnat o ocazie mare de gol, prin Pavicic, a cărui lovitură de cap a trecut pe lângă poarta lui Gyenge, după o centrare a lui Amzăr. S-a intrat la pauză cu 0-0 pe tabela de pe Arena Națională, în ciuda ocaziilor mari de gol din primele 45 de minute.

Imediat după pauză, însă, Dinamo a deschis scorul prin Dennis Politic, cel care a înscris în minutul 46, cu capul, la o minge plouată la care a ajuns în interiorul careului formației adverse. A plasat mingea pe lângă Gyenge și a deblocat tabela.

ADVERTISING

O nouă ocazie mare de gol pentru Dinamo a venit în minutul 63, când șutul lui Pavicic a fost blocat de apărarea celor de la Csikszereda. Un minut mai târziu, Ahmed Bani a reluat peste poartă după o centrare din stânga a lui Bordușanu. Dennis Politic a reușit dubla în minutul 73, cu un șut violent în colțul scurt, din careu, după ce a driblat doi adversari.

Csikszereda a ratat o șansă uriașă de a puncta pe tabelă, prin Makrai, care a tras peste poartă din șapte metri, după ce a fentat un adversar. S-a terminat 2-0 pentru "câini", care pornesc cu prima șansă la salvarea de la retrogradare în meciul retur din baraj.

ADVERTISING

Returul de la Miercurea Ciuc, când Czikszereda va juca pe teren propriu, va avea loc luni, 27 mai, de la ora 20:00.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

  • Meci 49 Spania – Franța (Munchen, 22:00)

10 iulie

  • Meci 50 Olanda – Anglia (Dortmund, 22:00)

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie

  • Câștigătoare meci 49 – Câștigătoare meci 50 (Berlin, 22:00)

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!