Nume-surpriză pe lista de transferuri a FCSB: Decizia finală luată în privința lui Louis Munteanu

Nume-surpriză pe lista de transferuri a FCSB: Decizia finală luată în privința lui Louis Munteanu

FCSB are un nume-surpriză pe lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că a pus ochii pe încă un atacant din Superligă, însă n-a dorit să-i dezvăluie numele.

Se pare, însă, că este vorba despre Alexandru Pop (24 de ani), atacantul Oțelului Galați, scrie Fanatik, care a marcat pe bandă rulantă pentru echipa lui Dorinel Munteanu în sezonul regulat din Superligă.

„Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu. (…) Dacă îl iau pe ăsta, îl iau peste capul la tot staff-ul. Doar eu vreau să vină”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

ADVERTISING

Alexandru Pop a marcat de 11 ori și a livrat trei pase decisive în 41 de meciuri (2571 de minute) jucate în toate competițiile sezonului cu Oțelul Galați.

FCSB s-a reorientat spre Alexandru Pop după ce a renunțat la transferul lui Louis Munteanu pentru că nu dorește să intre în licitație cu alte cluburi pentru semnătura sa.

„Ultima ofertă pentru Louis Munteanu: 1.200.000 de euro. Am auzit că vrea să-l ia Rapid. Prima ofertă a fost 700.000 de euro, după aia 1.000.000 de euro. E subiect închis. Eu nu fac licitație”, a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB, la Prima Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!