Atacantul dorit cu insistență de FCSB în trecut revine în România

Atacantul dorit cu insistență de FCSB în trecut revine în România

Atacantul care a fost dorit în trecutul apropiat cu multă ardoare de cei de la FCSB, în prezent campioana României, se pregătește de o revenire spectaculoasă în Liga 1.

Vorbim despre vârful de 29 de ani Mamadou Thiam, fost jucător la U Cluj, care se poate întoarce chiar la formația ardeleană, care deja a mai adus un fost fotbalist de la FCSB, e vorba de mijlocașul defensiv Ovidiu Popescu.

U Cluj joacă duminică primul meci de baraj pentru Conference League, în deplasare de la 14.30 cu Oțelul Galați, iar dacă va învinge va evolua într-un meci cu calificarea pe masă în deplasare la Craiova.

ADVERTISING

Gruparea pregătită de Ioan Ovidiu Sabău îl vrea pe atacantul francez de origine senegaleză. Un jucător de 29 de ani care a evoluat în tricoul alb-negrilor între septembrie 2022 și iulie 2023, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Thiam a marcat 11 goluri pentru șepcile roșii în sezonul 2022/2023, când a fost și dorit de Gigi Becali la FCSB, care nu a vrut până la urmă să achite suma de 500.000 de euro pentru atacantul de culoare.

650 de mii de euro este cota lui Thiam, care a evoluat ultima dată pentru arabii de la Al-Jabalain.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!