Posibilele adversare pentru CFR Cluj în al doilea tur preliminar din Conference League

Posibilele adversare pentru CFR Cluj în al doilea tur preliminar din Conference League

CFR Cluj și-a securizat locul 2 și titlul de vicecampioană a României după victoria de sâmbătă seara cu Farul Constanța, scor 5-1, iar acum așteaptă să înceapă aventura europeană în Conference League începând cu luna iulie.

Clujenii stau bine la capitolul coeficientul UEFA, astfel că în manșa secundă vor fi capi de serie, urmând să dea piept cu un adversar cert mai slab cotat. Adversara se va alege dintre următoarele echipe: Tirana KF (Albania), Connah’s Quay (Țara Galilor), Crusaders Belfast (Irlanda de Nord), Puskás Akadémia (Ungaria), Neftçi Baku (Azerbaidjan), IF Elfsborg (Suedia), Cherno More/CSKA Sofia (Bulgaria), Progrès Niederkorn (Luxemburg), Transinvest Vilnius (Lituania).

ADVERTISING

Cap de serie va fi formația clujeană și în turul III, acolo unde ar putea da peste Dudelange, Urartu sau Milsami Orhei. Dacă nu ar fi cap de serie în play-off, lucru extrem de probabil, CFR ar putea da peste niște forțe greu de trecut ale continentului european, precum Chelsea, Lens, Fiorentina sau Cercle Brugge, dar și Olympiakos sau Betis Sevilla.

Rămâne de văzut cine va mai merge în cupele europene din partea României, pe lângă FCSB, CFR și Corvinul, urmând să se mai dispute un meci de baraj între Craiova și învingătoarea dintre Oțelul și U Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!