Superliga: FCSB pierde cu CFR Cluj la sărbătoarea titlului de campioană

Superliga: FCSB pierde cu CFR Cluj la sărbătoarea titlului de campioană

FCSB a pierdut, scor 1-0, împotriva lui CFR Cluj în etapa a 9-a din play-off-ul Superligii, meciul de sărbătoare pentru campioana României, la finalul căruia jucătorii și stafful vor primi trofeul și medaliile de campioni.

Meciul-sărbătoare pentru FCSB a început cu o ocazie uriașă ratată de Daniel Bîrligea, al cărui șut din apropiere a fost respins de pe linia porții de Vlad Chiricheș, după ce atacantul CFR-ului reușise să-l dribleze pe Târnovanu.

Prima oară când FCSB l-a "întins" pe Sava, portarul CFR-ului, a fost în minutul 23, cu un șut de la distanță al lui Adrian Șut. Apoi, CFR Cluj a avut din nou șansa de a deschide scorul, prin Ciprian Deac, al cărui șut din mijlocul careului FCSB a fost respins de Radunovic din drumul spre gol.

ADVERTISING

FCSB a mai trimis un șut moale spre poarta lui Sava, în minutul 45+2, iar prima repriză s-a încheiat cu scor alb, 0-0.

În repriza a doua prima ocazie cu adevărat mare de gol a venit în minutul 60, când Sava a respins cu piciorul un șut al lui Florinel Coman din careu, după o centrare din dreapta. În minutul 69, tot Coman l-a "întins" pe Sava cu un șut moale, dar plasat, din interiorul careului.

Philip Otele a marcat un gol spectaculos în minutul 76, cu o foarfecă pe spate din interiorul careului, după o minge plouată. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până la finalul partidei, iar CFR Cluj a obținut o victorie vitală în lupta pentru locul 2.

ADVERTISING

În urma rezultatului, FCSB a rămas lider, cu 49 de puncte, în timp ce CFR Cluj a acumulat 43 și a urcat temporar pe locul 2, cu un meci mai mult disputat față de Universitatea Craova (40, pe locul 3).

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!