Steaua, declarată campioană la masa verde

Steaua, declarată campioană la masa verde

Steaua a fost declarată campioană Ligii 4 la fotbal din București la masa verde.

Asociația Municipală de Fotbal București a luat această decizie deoarece celelalte echipe nu mai puteau participa în play-off.

"Am decis să înghețăm campionatul și să declarăm Steaua campioană pentru că două echipe, Bucharest United și Progresul 2005, au anunțat că nu pot indeplini condițiile protocolului medical stabilit săptămâna trecută de FRF și de ordinul MTS. Cei de la CSA Steaua și de la Rapid 1923 le-ar fi îndeplinit. Chiar și Asalt era dispusă să joace, dar ei au avut o serie de nelămuriri în legătură cu acel protocol medical.

ADVERTISING

Ca să le rezolvăm ar fi fost nevoie de o altă ședință de Comitet Executiv, însă nu mai era timp. Noi stabilisem ca play-offul să se joace pe Daco - Getica, pe 19, 22 și 25 iulie, pentru că până pe 27 iulie trebuia să anunțăm campioana. Dar regulamentul nostru prevede că play-offul se dispută cu patru echipe, nu cu două sau cu trei", a spus Marian Lumânare, președintele AMFB, pentru Gsp.ro.

În aceste condiții, Steaua se va duela în barajul pentru promovarea în Liga 3 cu campioanele din județele Ialomița și Giurgiu.

ADVERTISING

Steaua a ratat deja doi ani la rând promovarea în Liga 3.

Citește și alte articole interesante de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇