Selecționerul Belgiei lansează acuzații grave după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Selecționerul Belgiei lansează acuzații grave după meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco, a lansat acuzații grave după meciul cu Ucraina de la EURO 2024, încheiat la egalitate, 0-0.

Tedesco a spus că „n-am mai văzut așa ceva niciodată”, referindu-se la modul în care organizatorii au gestionat plecarea naționalei Belgiei spre stadion pentru partida cu Ucraina din grupa E, grupa României de la EURO 2024.

Domenico Tedesco nu s-a ferit de cuvinte: "N-am mai văzut așa ceva niciodată!"

"Să vă mai spun ceva. Circumstanțele în care am ajuns aici… N-am mai văzut așa ceva niciodată. Ne-a luat cam o oră de la hotel la stadion. Am fost escortați de poliție, dar fără girofaruri.

ADVERTISING

N-a fost trafic și totuși mașinile de poliție mergeau cu 20-25 kilometri la oră și se opreau la fiecare roșu.

Din cauza asta, eu n-am putut să țin decât un discurs de două minute și a trebuit să reducem semnificativ timpul de încălzire. Mi se pare incredibil. Chiar incredibil", a spus Tedesco, citat de presa belgiană.

Meciul Ucraina - Belgia s-a terminat 0-0, un meci în care, dacă învingeau, Lukaku, De Bruyne&Co. terminau grupa E pe primul loc.

Amintim că România s-a calificat în optimile de la EURO 2024 după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Slovacia, în ultimul meci al grupei E. Echipa noastră a câștigat grupa și merge în optimi, unde va întâlni o adversară pe care o va afla în această seară.

ADVERTISING

După ce Ucraina și Belgia au făcut 0-0, România a câștigat astfel Grupa E. Clasamentul final e următorul: 1. România 4p, 2. Belgia 4p, 3. Slovacia 4p, Ucraina 4p. Belgia și Slovacia sunt și ele calificate.

În optimile de finală, România va juca pe 2 iulie de la ora 19:00 cu Olanda. România și Olanda s-au întâlnit ultima dată în 2017, într-un meci amical pe care l-am pierdut cu 3-0. Am mai întâlnit Olanda și în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014 și am pierdut cu 4-1 și 4-0.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!