Schimbarea care l-a scos din sărite pe Gigi Becali la meciul cu West Ham: Explicația lui Mihai Stoica

Schimbarea care l-a scos din sărite pe Gigi Becali la meciul cu West Ham: Explicația lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a vorbit despre schimbarea care l-a nemulțumit pe Gigi Becali la meciul dintre West Ham United și FCSB, din prima etapă a Grupei B a Conference League.

Oficialul vicecampioanei României susține că Darius Olaru a fost înlocuit cu Octavian Popescu în minutul 71 deoarece primul s-a accidentat și nu mai putea continua.

"I-am văzut pe unii că s-a greşit cu schimbarea lui Olaru. Atât le-a trebuit oamenilor care câştigă bani în studiourile TV. Măcar să vadă. Olaru s-a accidentat, a ieşit. Când s-a dictat penalty, el era la mijlocul terenului, simţea o durere ascuţită la coapsa stângă. Se putea introduce şi Vlad să joace între fundaşii centrali, însă e uşor să vorbeşti după", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Dacă în locul lui Olaru intra Dulca, o schimbare ultradefensivă deja şi şi pierdeam, atunci toată lumea spunea că s-a făcut schimbare defensivă. Cu Dică am trecut prin multe momente, momentul Middlesbrough. Antrenorii ştiu mai bine decât toată lumea ce schimbări să se facă. Toate schimbările, în afară de cele din prelungiri, au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au zis că nu mai pot juca? Să-i ţinem în teren?", a adăugat managerul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB a pierdut cu 3-1 confruntarea cu West Ham United, din prima etapă a Grupei B a Conference League.

"Roș-albaștrii" au primit 3 goluri în ultimele 25 de minute, după ce, timp ce 69 de minute, britanicii n-au avut niciun șut pe spațiul porții.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇