Mihai Stoica dezvăluie mesajul surprinzător primit de la oficialii lui West Ham după meciul de la Londra: "Frustrant"

Mihai Stoica dezvăluie mesajul surprinzător primit de la oficialii lui West Ham după meciul de la Londra: "Frustrant"

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-au transmis oficialii lui West Ham United după meciul de joi seara de la Londra.

Managerul lui FCSB susține că englezii au recunoscut că penaltiul din care au egalat nu trebuia acordat și au avut numai cuvinte de laudă la adresa jocului prestat de formația antrenată de Nicolae Dică.

"Frustrant, pentru că nu ştim ce s-ar fi întâmplat dacă nu apărea acel penalty. Am văzut cât de orbiţi de ură sunt unii care zic că a fost penalty. Gazdele noastre îşi prezentau scuze pentru felul în care s-a decis partida. Au venit şi ne-au spus că le pare rău, că n-a fost penalty, ne-au felicitat. 3-0 şuturi pe spaţiul porţii, posesia a fost egalată de noi, 3-0 raportul cartonaşelor galbene, noi conduceam. Aveau cornere, dar ne bucuram la talia noastră. A venit apoi invenţia arbitrului francez (n.r. - Benoit Bastien)", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Dică a gândit perfect acest joc tactic. Era minutul 70 şi nu se întâmplase nimic din partea lor. Târnovanu nu a avut nimic de apărat până la penalty. Meciul ăsta pentru mine intră în galerie meciurilor mari făcute de Steaua împotriva unor echipe care costă foarte mult. N-am suferit cum am suferit cu Manchester City. City ne-a spulberat, ne-a bătut 5-0. Toată lumea a avut cuvinte de laudă, pentru că am arătat bine", a adăugat oficialul vicecampioanei României.

FCSB a pierdut cu 3-1 confruntarea cu West Ham United, din prima etapă a Grupei B a Conference League.

ADVERTISING

"Roș-albaștrii" au primit 3 goluri în ultimele 25 de minute, după ce, timp ce 69 de minute, britanicii n-au avut niciun șut pe spațiul porții.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇