Salariu de 225 de milioane de dolari pentru Cristiano Ronaldo

Salariu de 225 de milioane de dolari pentru Cristiano Ronaldo

Clubul de fotbal Al-Nassr din Arabia Saudită i-a propus un contract pe trei ani atacantului portughez Cristiano Ronaldo, în valoare totală de 225 milioane de dolari, anunţă cotidianul AS.

Conform publicaţiei sportive spaniole, Al-Nassr este dispus să-i achite un salariu anual de 75 de milioane de euro starului lusitan, în vârstă de 37 de ani, liber după ce şi-a reziliat recent contractul cu Manchester United.

Clubul saudit a mai încercat să-l recruteze pe Cristiano Ronaldo şi în vara acestui an, dar negocierile nu s-au concretizat la momentul respectiv.

Oferta iniţială făcută de Al-Nasrr era însă mai bună, arabii fiind dispuşi atunci să-i plătească portughezului 250 de milioane de euro pentru două sezoane, plus 30 de milioane pentru transferul său de la Manchester United şi 20 de milioane pentru agenţii care intermediau tranzacţia, în total 300 de milioane de euro, adaugă AS.

Scăderea valorii de piaţă a lui Cristiano Ronaldo a redus şi oferta celor de la Al-Nassr, însă dacă va accepta să meargă în Arabia Saudită portughezul ar încasa un salariu aproape triplu faţă de cel primit până acum la Manchester United.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!