Rodrygo și-a stabilit viitorul

Rodrygo și-a stabilit viitorul

Fotbalistul brazilian Rodrygo şi-a prelungit cu trei ani contractul cu Real Madrid, de care este legat acum până în anul 2028, a anunţat joi clubul din capitala Spaniei într-un comunicat, informează AFP.

Real Madrid nu a menţionat nicio sumă, dar, potrivit presei, contactul lui Rodrygo va fi însoţit de o clauză de reziliere de un miliard de euro, la fel ca în cazul altui jucător brazilian, Vinicius Junior, care şi-a prelungit marţi înţelegerea cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Rodrygo, un atacant în vârstă de 22 de ani, venit în 2019 la Real, a atras mai puţin atenţia în acest început de sezon, dar rămâne un jucător cheie pentru echipa sa, unde face pereche în atac cu Vinicius.

ADVERTISING

Autor a 19 goluri în 57 de meciuri în sezonul trecut, Rodrygo a reuşit o dublă în finala Cupei Spaniei, împotriva echipei Osasuna, permiţându-le madrilenilor să câştige acest trofeu pentru prima oară după 2014.

Rodrygo a marcat 39 de goluri în 179 de meciuri disputate pentru Real Madrid, cu care a reuşit să câştige Liga Campionilor în sezonul 2021-2022. Brazilianul a avut o contribuţie importantă la acest succes, după ce a reuşit o dublă de senzaţie în returul semifinalei cu Manchester City.

Conform presei, Real Madrid le va prelungi înţelegerile altor trei jucători în perioada următoare: francezul Eduardo Camavinga, uruguayanul Fede Valverde şi brazilianul Eder Militao.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!