Reacția FRF după ce FCSB a refuzat să lase jucătorii la naționala de tineret

Reacția FRF după ce FCSB a refuzat să lase jucătorii la naționala de tineret

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a comentat decizia FCSB de a refuza prezența jucătorilor convocați la acțiunea echipei naționale de tineret din luna august.

FCSB nu le-a permis fotbaliștilor săi să meargă la tineret pentru amicalul cu Farul Constanța.

"Si noi am rămas surprinși de această atitudine. În momentul în care s-a luat această decizie de a face un cantonament am vorbit cu toți reprezentanții cluburilor, iar FCSB a fost de acord să lase jucătorii la această acțiune care durează 3 zile. Staff-ul tehnic are nevoie să se vadă cu jucătorii, să se cunoască.

ADVERTISING

Din punct de vedere tehnic și tactic face sens să avem această acțiune. Sunt cluburi care au înțeles că avem nevoie de o astfel de acțiune. Dar este prima dată când cei de la FCSB se răzgândesc de pe o zi pe alta?", a spus Burleanu la Pro X.

Lotul convocat în cele din urmă de Adrian Mutu:

Portari: David Duțu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923);

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal, Spania), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Virgil Ghiță (Viitorul), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);

ADVERTISING

Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Valentin Costache, Claudiu Petrila, Cătălin Itu (toți CFR Cluj), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);

Atacanți: Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇