Oficialii lui Sahtior reacționează după ce au fost acuzați că au conspirat împotriva lui Mircea Lucescu

Oficialii lui Sahtior reacționează după ce au fost acuzați că au conspirat împotriva lui Mircea Lucescu

Oficialii clubului Sahtior Donețk au vorbit despre acuzațiile lansate cu privire la o conspirație împotriva lui Mircea Lucescu.

Presa din România a scris că Sahtior Donețk „l-a sabotat” pe Lucescu și că i-a interzis secundului Alexandru Spiridon să-l urmeze la Dinamo Kiev.

Totuși, directorul general al lui Sahtior, Sergei Palkin, susține că acest lucru nu este adevărat.

"Nu este adevărat. Nu am vorbit niciodată despre asta cu Spiridon. Unde și cu cine se duce să lucreze este treaba lui. Eu mă gândesc doar la Sahtior", a spus Palkin, conform UA Football.

ADVERTISING

Zilele trecute, Sergei Palkin l-a acuzat pe Lucescu de trădare și că vrea să se răzbune pe Rinat Ahmetov. Palkin mai spune că Lucescu a demonstrat că nu este „un domn”.

„Am încercat să găsim motivul pentru care a luat această decizie, dar ne e foarte dificil să găsim un răspuns! Singurul lucru este motivul pe care președintele lui Dinamo Kiev l-a spus, că era nervos pe patronul lui Sahtior deoarece l-a demis și vrea să demonstreze că a fost decizia greșită. Poate că ăsta este motivul.

Eu sunt de 17 ani la Sahtior și nici în cel mai mare coșmar nu-mi pot imagina să ajung la Dinamo Kiev. Secundul lui Lucescu, Carlo Nicolini, a refuzat să meargă, chiar dacă a fost invitat. A spus că nu vă putea să meargă prin Kiev și să-i privească în ochi pe fanii lui Sahtior! Un domn n-ar fi făcut ce a făcut Lucescu”, a afirmat Sergei Palkin la postul Ukraine 24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo Kiev, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Lucescu va fi la al doilea mandat în Ucraina. El a pregătit-o pe Sahtior Donețk între 2004 și 2016 și a strâns 535 de meciuri pe banca „minerilor”.

În această perioadă, Lucescu a avut mai multe conflicte cu conducerea celor de la Dinamo Kiev.

Antrenorul român era liber de contract din februarie 2019, de când a fost dat afară de la naționala Turciei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇