Exclusiv. Răsturnare de situație în cazul lui Mircea Lucescu: Agentul său anunță că rămâne la Dinamo Kiev

Exclusiv. Răsturnare de situație în cazul lui Mircea Lucescu: Agentul său anunță că rămâne la Dinamo Kiev

La câteva ore după ce în presă a apărut o scrisoare prin care Mircea Lucescu își anunța plecarea de la Dinamo Kiev, impresarul antrenorului a dezvăluit, în exclusivitate pentru SpotMedia.ro, că acesta a decis să rămână în Ucraina.

Impresarul Arcadie Zaporojanu a afirmat, pentru SpotMedia.ro, că Mircea Lucescu va începe, din această săptămână, treaba la Dinamo Kiev.

"Mircea Lucescu este la Dinamo Kiev, intră în programul echipei. Nu s-a pus niciodată problema să plece", a afirmat Arcadie Zaporojanu în exclusivitate pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Întrebat despre scrisoarea apărută în presă, prin care Lucescu își anunța plecarea, Zaporojanu a menționat că aceasta a fost o corespondență privată între antrenor și club.

Scrisoarea a fost trimisă sâmbătă de Lucescu clubului din Kiev, însă antrenorul a fost convins de conducerea ucrainenilor să revină asupra deciziei.

"Aceea a fost o scrisoare privată care a ajuns în presă. Fiind îngrijorat de anumite tensiuni apărute, a trimis sâmbătă acea scrisoare clubului. A vrut să spună că dacă aduce un prejudiciu de imagine clubului nu are rost să se complice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apoi a venit răspunsul președintelui Surkis, care i-a transmis că o mână de oameni nu poate să schimbe vectorul și că au pornit la un drum. Acest răspuns i-a dat încredere lui nea Mircea și continuă la Dinamo Kiev", a adăugat Zaporojanu pentru SpotMedia.ro.

Mircea Lucescu a semnat vineri un contract pe doi ani cu Dinamo Kiev, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Luni a apărut însă în presă o scrisoare publicată de Gsp.ro prin care Lucescu își anunță plecarea de la Dinamo Kiev din cauza tensiunilor produse de fani.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇