Ucrainenii scot la lumină declarația care-l face pe Mircea Lucescu indezirabil în întreaga țară

Ucrainenii scot la lumină declarația care-l face pe Mircea Lucescu indezirabil în întreaga țară

Mircea Lucescu este criticat constant de presa din Ucraina și de foștii fotbaliști și antrenori după ce a „trădat-o” pe Sahtior și a semnat cu Dinamo Kiev.

Ucrainenii au publicat în ultimele zile toate declarațiile dure făcute de Lucescu la adresa lui Dinamo Kiev în perioada în care era la Sahtior.

În plus, presa din Ucraina plusează și reia o declarație care are ca scop să-l facă pe Lucescu indezirabil în întreaga Ucraina.

Astfel, jurnaliștii de la Sport.ua au găsit un interviu acordat de Mircea Lucescu în 2016, după ce a semnat cu Zenit Sankt Petersburg.

ADVERTISING

"Pentru mine, Rusia și Ucraina sunt aceeași țară", a spus Lucescu în acel interviu, fapt ce a stârnit furia vecinilor noștri, având în vedere conflictul existent.

"Nu mi-a fost greu să mă adaptez la Zenit. Rusia și Ucraina sunt aceeași țară pentru mine. Au fost despărțite de șansă, de istorie. Dar pentru mine aceasta este fosta Uniune Sovietică. Obiceiurile și viața sunt aceleași, felul de a gândi identic, comportamentul la fel", a afirmat Lucescu.

După publicarea acestei declarații, Lucescu a primit și mai multe critici în țara vecină. El nu este dorit nici de fanii lui Dinamo Kiev, care îi cer să plece.

ADVERTISING

Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo Kiev, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Lucescu va fi la al doilea mandat în Ucraina. El a pregătit-o pe Sahtior Donețk între 2004 și 2016 și a strâns 535 de meciuri pe banca „minerilor”.

În această perioadă, Lucescu a avut mai multe conflicte cu conducerea celor de la Dinamo Kiev.

Antrenorul român era liber de contract din februarie 2019, de când a fost dat afară de la naționala Turciei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇