Ladislau Boloni cere măsuri dure împotriva FCSB: L-a sunat personal pe Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni cere măsuri dure împotriva FCSB: L-a sunat personal pe Răzvan Burleanu

Fostul mare Ladislau Boloni l-a sunat pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, și i-a cerut să ia măsuri dure împotriva FCSB.

Boloni vrea ca FCSB să fie sancționată dur după ce jucătorii au scandat împotriva ungurilor, după ce au câștigat Cupa României.

"S-au întâlnit două echipe apropiate de sufletul meu și îmi pare rău pentru prostia care s-a petrecut după meci. Nu are nimic în comun cu fotbalul. Ce s-a întâmplat este la ani lumina de civilizație.

Iar faptul că au fost implicați și jucători e contrar principiilor unei echipe din care au făcut parte Duckadam, Belodedici, Lăcătuș sau Pițurcă. L-am sunat pe Răzvan Burleanu și i-am cerut să-mi explice cum e posibil așa ceva. Evident, nu e vina lui, dar va fi vina lui dacă nu vor urma consecințe! Și nu mă gândesc la o amendă simbolică de 5 sau 10 mii de euro, pe care patronul o va plăti fără probleme din buzunarul său", a afirmat Boloni pentru NemzetiSport.

ADVERTISING

După victoria cu Sepsi OSK, echipa finanțată de Guvernul Ungariei, jucătorii de la FCSB s-au strâns la baza de la Berceni împreună cu suporterii.

Aici, ei au scandat împotriva ungurilor, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇