Un fotbalist francez a părăsit România la câteva ore după ce venise, când a aflat cum vor să-l păcălească șefii clubului

Un fotbalist francez a părăsit România la câteva ore după ce venise, când a aflat cum vor să-l păcălească șefii clubului

Fotbalistul francez Quentin Garcia Dominguez a părăsit România la doar câteva ore după ce aterizase în țara noastră.

El trebuia să semneze cu echipa de liga a doua Pandurii Târgu Jiu, dar spune că oficialii clubului au vrut să-l păcălească.

În momentul în care i s-a pus contractul în față, Dominguez a aflat că salariul trecut era mult mai mic decât cel agreat verbal.

"M-am întâlnit cu conducerea Pandurilor. Mi-au oferit un contract mai mic. Condițiile nu mai erau deloc bune. Le-au schimbat în ultima clipă", a afirmat Dominguez după plecarea din România.

ADVERTISING

În scurtul timp petrecut în România, Dominguez a avut posibilitatea să discute și cu ceilalți jucători francezi de la Pandurii. Iar ce i-au spus aceștia l-a pus și mai tare pe fugă.

"Mi-au spus că nu au mai fost plătiți de nouă luni și că nu se va rezolva până în octombrie. Nu am de gând să mă îmbarc la o aventură mizerabilă. Stadionul și baza de pregătire erau impresionante, dar conducerea…", a completat Dominguez.

Dominguez a evoluat în carieră pentru echipe mici din Belgia precum Acren, La Louviere, RWDM și RAQ Mons.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇