Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Mircea Lucescu: „Nu e finalul încă”

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Mircea Lucescu: „Nu e finalul încă”

După ce reputatul antrenor Mircea Lucescu a anunțat la finalul partidei derbi pierdută de Dinamo Kiev cu Șahtior Donețk că se retrage din fotbal, „Il Luce” s-a răzgândit la câteva ore distanță de la acel trist discurs.

Omul de fotbal de 78 de ani cu 35 de trofee în panoplie a intervenit în direct la DigiSport, la câteva ore după primul anunț și spune că mai este încă deschis la provocări în fotbal.

„Nu suntem atât de siguri că sunt momentele de final. Dacă sănătatea îmi va permite, voi continua. Nu există viață fără fotbal pentru mine. Nu se știe. Cred că încă mai sunt, la cum mă simt la antrenamente, la meciuri. Mă întorc acasă o perioadă, stau cu nepoții, apoi voi vedea.

ADVERTISING

În momentul în care m-aș gândi la retragerea definitivă, viața mea ar lua sfârșit. Încerc să mă gândesc că nu e sfârșitul. Nu cred că e finalul! Toți oamenii ajunși la vârsta mea trebuie să se gândească că mai pot ajuta. Încă nu mă îngropați! Au fost mai multe impresii, lucruri care m-au influențat. Am vrut să joc acest meci cu Șahtior, discutasem deja cu președintele. În fotbal, primul lucru este să te lupți cu un jucător din propria echipă”, a spus Mircea Lucescu, la televiziunea mai sus amintită.

ADVERTISING

Lucescu își anunțase retragerea la 44 de ani, 8 luni și 6 zile de la debutul ca antrenor la Corvinul Hunedoara.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!