Prima reacție a noului antrenor al Barcelonei, înainte de prezentarea oficială

Prima reacție a noului antrenor al Barcelonei, înainte de prezentarea oficială

Olandezul Ronald Koeman a fost ales de Barcelona pentru funcția de antrenor principal, în locul lui Quique Setien, care a dus echipa catalană la un sezon catastrofal, culminat cu acel 2-8 cu Bayern din sferturile UEFA Champions League.

La 57 de ani, după o carieră legendară ca jucător la Barca, Koeman a făcut marele pas și a ales să vină pe banca echipei catalane într-o perioadă extrem de grea pentru trupa blaugrana.

Ronald Koeman, Rambo [Best Goals]

Batavul a mers marți la federația de fotbal din Olanda pentru a-și rezolva situația contractuală, având în vedere că este încă selecționer al Portocalei Mecanice. El a acordat în Olanda un interviu pentru jurnaliștii de la NOS, citat de cotidianul iberic El Mundo Deportivo:

ADVERTISING

"E momentul acum să accept oferta Barcelonei. Nu există însă o înţelegere finală, semnăturile lipsesc. Nu pot spune că e definitivat totul, mi-ar plăcea să o fac, dar nu e momentul totuși. Trebuie să aştept. Nu pot spune mai multe! Barcelona e singurul club pentru care aveam clauză specială în contractul cu federaţia din Olanda. Nu mă aşteptam să se întâmple atât de repede totul. Putem ajunge la un acord astăzi!".

Declarația lui Ronald Koeman pentru jurnaliștii de la NOS

Ronald Koeman va semna un contract pe doi ani cu cei de la Barcelona, deși el mai avea contract cu naționala din Olanda până în 2022.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte știri legate de FC Barcelona, numai pe site-ul nostru SpotMedia.ro:

FC Barcelona a anunțat numele noului antrenor

FC Barcelona a concediat un conducător

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇