Performanță remarcabilă pentru Cristiano Ronaldo

Performanță remarcabilă pentru Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo a cucerit miercuri seara Cupa Italiei cu Juventus Torino, reuşind astfel să-şi treacă în palmares toate trofeele din fotbalul italian, după ce a realizat anterior aceeaşi performanţă în Spania, cu Real Madrid, şi în Anglia, cu Manchester United, informează EFE.

După ce a câştigat două titluri în Serie A şi două Supercupe ale Italiei, Ronaldo a pus mâinile şi pe Coppa Italia, graţie victoriei cu 2-1 obţinută de Juve în finala cu Atalanta Bergamo, disputată pe Mapei Stadium din Reggio Emilia, prin golurile suedezului Dejan Kulusevski şi italianului Federico Chiesa.

ADVERTISING

Acesta este al 30-lea trofeu la nivel de club din palmaresul atacantului lusitan, la care se adaugă succesele de la EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2020, obţinute cu selecţionata Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a câştigat, de asemenea, totul în Spania, în cei nouă ani petrecuţi la Real Madrid, echipă alături de care a obţinut două titluri în Primera Division, două Supercupe şi două Cupe ale Spaniei, precum şi patru Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor.

El mai are în palmares trei titluri în Premier League, două Cupe ale Ligii engleze de fotbal, o Cupă şi o Supercupă a Angliei, cucerite cu Manchester United, formaţie la care a evoluat după despărţirea de Sporting Lisabona, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

ADVERTISING

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 ani, a cucerit în tricoul lui Manchester United şi primul său trofeu în Liga Campionilor, în 2008, anul în care a obţinut şi primul dintre cele cinci Baloane de Aur din cariera sa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!