Vasile Miriuță spune că Mihai Stoica va pleca de la FCSB

Vasile Miriuță spune că Mihai Stoica va pleca de la FCSB

Fostul fotbalist Vasile Miriuță spune că Mihai Stoica va pleca de la FCSB în cazul în care Marius Șumudică va prelua echipa.

El nu înțelege venirea lui Șumudică și mai spune că antrenorul va avea viață grea la FCSB.

“E o mare surpriză pentru mine, mai ales că ştim foarte bine ce a declarat Şumudică în multe rânduri despre clubul FCSB. Dar vedem cu toţii că în fotbal nu se ştie niciodată ce şi cum. Într-adevăr, este o bombă!

Nu cred că Marius Şumudică nu va accepta, mai ales că stă de o perioadă şi îşi doreşte să antreneze. Vom vedea reacţia fanilor, au început deja. Cred că îi va fi foarte greu lui Şumudică la FCSB, mai ales dacă vor începe aceste mini-războaie cu suporterii. Îi va fi imposibil să lucreze acolo.

ADVERTISING

Cred că, dacă vine Şumudică, va pleca MM Stoica. Gigi Becali va lua decizia finală, el taie şi spânzură acolo. Probabil vor avea o discuţie în trei.

Nu mai înţelegi nimic la FCSB. Nu-l văd pe Marius Şumudică lucrând cu tineri. Dacă Gigi Becali va aduce 4-5 jucători cu experienţă… probabil au discutat despre câteva luni. De ce să mai rămână Toni Petrea la FCSB? Ştia unde se duce! A bifat în CV-ul lui: antrenor la FCSB, locul 2”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

Șumudică a avut numeroase conflicte cu Mihai Stoica în trecut, cei doi contrându-se public adesea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, antrenorul a anunțat în 2019 că s-a impăcat cu Mihai Stoica.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!