Patroni noi la Dinamo: "Vor să investească bani mulți, echipa se va bate la titlu"

Patroni noi la Dinamo: "Vor să investească bani mulți, echipa se va bate la titlu"

Investitorii spanioli care doresc să cumpere Dinamo vor ajunge vineri în România pentru finalizarea tratativelor.

Aceștia au făcut deja primele plăți pentru a cumpăra Dinamo, iar săptămâna viitoare ar trebui ca tranzacția să fie finalizată.

În plus, potrivit spuselor fostului director sportiv de la Dinamo, Daniel Stanciu, inclusiv Nicolae Badea ar urma să învestească.

"Cred că e interesant ce se va întâmpla cu Dinamo, pentru că vineri e aşteptată descălecarea spaniolilor. Din informaţiile pe care le am, ei vin şi vor să investească foarte mult. Din următorul sezon, Dinamo se va bate la titlu. Cred că sunt luaţi în calcul şi fanii din DDB, că membri cotizanţi şi fondatori sau acţionari, şi foştii acţionari ai lui Dinamo, cărora pare că le place această nouă structură. E şi Nicolae Badea unul dintre personajele importante, potente financiar. Acum nu ştiu cât de mult vrea să investească, dar îşi doreşte să revină într-o astfel de componentă", a spus Stanciu la Look Sport.

ADVERTISING

În plus, spaniolii vor să investească bani grei în sezonul următor pentru ca Dinamo să se bată la titlu.

"Spaniolii au dat ceva bani. Vineri sunt aşteptaţi, vom vedea ce se întâmplă. Vineri sunt chemaţi câţiva jucători importanţi, cărora li s-au promis contracte foarte interesante.

Ştiu că se preconizează ca de vineri după-amiază să se vorbească despre adevăratul New Dinamo sub o altă formă administrativă. Din moment ce vor să atace titlul anul viitor, cu siguranţă asta înseamnă şi o investiţie masiv", a adăugat Stanciu.

ADVERTISING

Numele investitorilor spanioli nu este cunoscut deocamdată, dar aceștia sunt reprezentați de Juan Melero, fost vicepreședinte al Ligii de Fotbal din Spania. Acesta a mai condus echipe precum Almeria și Getafe.

C.S.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇