Organizatorii de la Wimbledon, gest neașteptat la adresa Simonei Halep

Organizatorii de la Wimbledon, gest neașteptat la adresa Simonei Halep

Simona Halep (31 de ani), suspendată provizoriu pentru dopaj, nu a fost inclusă pe lista wild-cardurilor pentru Wimbledon 2023, iar câștigătoarea turneului din 2019 n-a mai jucat tenis de la US Open 2022.

În așteptarea unui verdict în procesul de dopaj și aflarea pedepsei pe care o va primi după testul pozitiv de la turneul nord-american, Simona Halep a fost surprinsă de un gest neașteptat al organizatorilor de la All England Club.

Echipamentul cu care Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019, într-o finală cu Serena Williams, a fost păstrat la loc de cinste de organizatorii turneului. WTA România a postat pe Instagram imaginea cu echipamentul Simonei păstrat bine de organizatorii de la Wimbledon, iar sportiva noastră a fost mișcată și a redistribuit imaginea.

ADVERTISING

„Ador să văd asta! Chiar dacă nu a putut fi în carne și oase la Wimbledon, ei păstrează rochia și cardiganul, hainele pe care le-a purtat în 2019, când a bătut-o pe Serena. Poate e absentă pentru moment, dar nu este uitată”, au notat cei de la WTA România.

Simona Halep nu a primit wild-card de participare la Wimbledon 2023 din partea organizatorilor, aflată în plin proces de dopaj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!