Presa americană vorbește despre un posibil duel Halep - Wozniacki la US Open

Presa americană vorbește despre un posibil duel Halep - Wozniacki la US Open

Caroline Wozniacki tocmai și-a anunțat revenirea în tenis la 33 de ani, și cu doi copii, ea primind și un wild-card pentru turneul de la US Open, acolo unde presa americană scrie despre posibilitatea ca daneza să o poată întâlni chiar pe Simona Halep.

Cele două foste mari rivale de circuit, au jucat și o finală de Australian Open împreună (în 2018), câștigată de daneză după un decisiv de poveste, 6-4, se pot întâlni din nou într-un turneu de Mare Șlem, Cel puțin asta scriu cei de la Tennis Tonic, care prezintă o posibilitate nemaipomenită: un nou duel între româncă și daneza Caroline Wozniacki.

ADVERTISING

Simona Halep e suspendată pe termen nelimitat și după înfățișarea în procesul intentat de ITIA, așteaptă și un verdict final în circa 2 săptămâni, după acel test pozitiv anti-doping realizat în august 2022 la roxadustat.

Simona Halep v Caroline Wozniacki match highlights | Australian Open 2018

„Caroline Wozniacki și Simona Halep! Ar fi grozav să le avem pe amândouă la US Open! Caroline va fi acolo! Să sperăm că și Simona!”, scriu jurnaliștii americani pe pagina de Twitter.

Halep trebuie să scape însă de suspendare pentru a ajunge să se înscrie la US Open, sau să primească una de maxim 1 an, din care i s-ar șterge lunile în care deja a stat departe de terenul de tenis, și anume deja peste 10 la număr.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep s-a întâlnit recent cu Caroline Wozniacki, fosta sa rivală, iar cele două se pare că s-ar fi antrenat chiar la Monaco, înainte de plecarea româncei la Londra, pentru audierea în proces. Daneza își va relua cariera începând cu Openul Canadei, ce se va desfășura în perioada 4-13 august.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!