Oferta din străinătate primită de fotbalistul dat afară de FCSB

Oferta din străinătate primită de fotbalistul dat afară de FCSB

Unul dintre fotbaliștii dați afară de FCSB la finalul sezonului în care a ratat un nou titlu a primit o ofertă din străinătate.

Gigi Becali i-a desfăcut contractul lui Iulian Cristea (28 de ani), fundașul central plecat de la FCSB și ajuns la rivala Rapid, în Superligă. Acesta putea ajunge în străinătate înainte să accepte ofertei de la Rapid.

Presa din Cipru a anunțat, miercuri, că Iulian Cristea a fost dorit de Apollo Limasol, de antrenorul român Bogdan Andone.

"Bogdan Andone, antrenorul lui Apollon, a încercat să-l aducă pe românul Iulian Cristea în Cipru. Andone l-a avut pe Cristea sub comandă, în perioada petrecută la FCSB, dar a venit prea târziu cu oferta de la Apollon, iar Rapid a reușit să-l transfere", scrie sursa citată.

ADVERTISING

Contactat de presa din Cipru pentru o reacție, Bogdan Andone a spus: "Iulian e un fotbalist polivalent, care poate juca mijlocaș defensiv și fundaș central, depinde de sistem. E bun în jocul aerian, a fost alegerea mea pentru apărare, dar a fost prea târziu ca să-l iau la Apollon", a declarat fostul antrenor al FCSB.

Iulian Cristea a jucat doar 14 meciuri în sezonul trecut la FCSB, 713 minute, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Bogdan Andone, acum antrenor la Apollon Limasol, a antrenat FCSB în perioada iulie - august 2019, după o perioadă în care fost și secund (ianuarie 2019 - iunie 2019).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!