Dat afară de FCSB, Joonas Tamm se transferă: Antrenorul a dezvăluit negocierile

Dat afară de FCSB, Joonas Tamm se transferă: Antrenorul a dezvăluit negocierile

FCSB l-a dat afară pe Joonas Tamm (31 de ani), fundaș căruia nu i-a mai prelungit contractul la finalul sezonului de Superligă.

Joonas Tamm a plecat de la FCSB, echipă unde a ajuns în urmă cu un an. Fundașul eston nu l-a convins pe Gigi Becali, patronul FCSB, care a ales să nu-i mai prelungească înțelegerea scadentă în această vară.

Om de bază în naționala Estoniei, Joonas Tamm nu a fost convocat la echipa națională pentru că "negociază cu alt club", a anunțat antrenorul Thomas Haberli. Astfel, Tamm se transferă la altă echipă, după ce FCSB a renunțat la serviciile sale.

ADVERTISING

"Sunt convins de angajamentul lui Joonas Tamm, dar situaţia lui e dificilă acum. Negociază cu un nou club, iar riscul accidentării lui era mare acum. Joonas are deja o mică leziune, putea juca normal, dar am decis că e mai bine să nu fie convocat la aceste meciuri", a declarat Thomas Haberli, conform soccernet.ee.

Joonas Tamm a jucat 44 de meciuri (3.740 de minute) în toate competiţiile sezonului cu FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!