Ilie Dumitrescu face o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Alexandru Băluță la FCSB

Ilie Dumitrescu face o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Alexandru Băluță la FCSB

Ilie Dumitrescu (52 de ani) face o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Alexandru Băluță (29 de ani) la FCSB.

Alexandru Băluță va semna cu FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce a efectuat vizita medicală. Gigi Becali l-a convins pe Băluță să semneze, deși acesta a mai fost dorit și de Universitatea Craiova, iar Ilie Dumitrescu a venit cu o declarație plină de sinceritate.

Dumitrescu a remarcat aglomerația de la FCSB poe posturile pe care joacă Alexandru Băluță, în stânga și în dreapta atacului, și a încercat să-i găsească un nou post.

ADVERTISING

„Pe teren nu poți să intri decât în 11. Până la urmă, trebuie să alegi o variantă. Acum sunt 5! Pe două posturi sunt 5 jucători: Coman, Tavi Popescu, Miculescu, Cordea și Băluță.

Nu schimbă sistemul, va juca tot 4-3-3, mai ales după tot ce a câștigat Manchester City acum (n.r. - Tripla). Sau poate joacă 9 fals, câteodată, să surprindă adversarul în deplasare și să-l scoată pe Compagno”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Alexandru Băluță e primul transfer al verii la FCSB, care îi mai are pe listă pe Damjan Djokovic, Arnold Garita sau Vlad Chiricheș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!