Ofertă concretă de 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin: Detalii de la negocieri

Ofertă concretă de 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin: Detalii de la negocieri

Semnătura lui Radu Drăgușin (21 de ani) este disputată de două cluburi importante, Tottenham și Napoli, iar presa din Italia vine cu ultimele detalii.

Transferul lui Radu Drăgușin departe de Genoa, echipă care l-a cumpărat de la Juventus cu 5 milioane de euro, pare din ce în ce mai aproape.

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Tottenham a intensificat negocierile pentru transferul lui Radu Drăgușin și "forțează" obținerea unui acord cu clubul italian Genoa în următoarele zile. "Presingul" englezilor de la Tottenham continuă!

ADVERTISING

Lononezii oferă 25 de milioane de euro plus bonusuri pentru transferul lui Radu Drăgușin, în timp ce Genoa solicită 30 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, cele două cluburi discută acum pentru "reducerea distanței" dintre cerere și ofertă, în special în ceea ce privește bonusurile.

Genoa va trebui să cedeze 20% din suma pe care o va încasa în schimbul lui Radu Drăgușin celor de la Juventus, club care l-a crescut pe fundașul central român, conform contractului semnat în momentul transferului definitiv din vara lui 2023.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!