O tenismenă din România, dezvăluiri controversate despre Bianca Andreescu: "Nu voia să vorbească română"

O tenismenă din România, dezvăluiri controversate despre Bianca Andreescu: "Nu voia să vorbească română"

Jucătoarea română Andreea Prisăcariu a vorbit despre relația pe care o are cu Bianca Andreescu.

Cele două fac parte din aceeași generație și au avut ocazia să se cunoască.

Andreea Prisăcariu spune însă că Bianca a avut mult noroc, că refuza să vorbească limba română și că este cu nasul pe sus.

"S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare.

ADVERTISING

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta", a spus Andreea Prisăcariu la Gsp Live.

Bianca Andreescu s-a născut în Canada, a început tenisul în România si este foarte iubită de fanii din țara noastră. Ea reprezintă Canada in competitiile internaționale deoarece această țară a sprijinit-o enorm.

Bătaie la lotul României

De asemenea, Andreea Prisăcariu a povestit un incident în care s-a luat la bătaie cu colegele din lotul național al României, la Campionatele Mondiale de juniori din Cehia, după un meci pierdut cu Columbia.

ADVERTISING

"La Mondiale, ne-am bătut noi între noi. N-o știe nimeni, n-am zis-o nimănui până acum, dar cred că e drăguț s-o zic, e amuzant. Jucam împotriva Columbiei, era 1-1 și urma meciul decisiv de dublu. Eu îmi pierdusem meciul de simplu. În maxi-tie-break, aveam emoții, eram supărată și m-am dus în cameră să fac un duș. România a pierdut. Eram în prosop și am auzit că se bătea la ușă, apoi că se țipa pe hol. Țipau una la alta. Se împingeau cu mâinile, una spunea: «Din vina ta ai pierdut, ți-ai bătut joc de noi. Cealaltă spunea: «Nu, e vina ta!» Eu am vrut să le despart. Am ieșit să le despart, dar s-a închis ușa și am rămas afară. Ușa era pe bază de cartelă.

În toată răfuiala aia, am rămas fără… (n.r - prosop). Eram pe etajul băieților, m-am dus la plante să mă acopăr cu ele. A ieșit toată lumea să ne despartă. Mi-am luat una în arcadă, eu am zgâriat-o pe una dintre colege cu «ghearele» pe care le aveam. Altă colegă avea buza spartă", a mai spus sportiva de 20 de ani.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇