Brian Laudrup intervine în cazul lui Ianis Hagi

Brian Laudrup intervine în cazul lui Ianis Hagi

Criticat puternic de presa și de fanii din Scoția, Ianis Hagi este apărat de legenda lui Glasgow Rangers, Brian Laudrup.

Fostul mare internațional danez afirmă că Ianis are nevoie de timp și că evoluțiile mai slabe din acest sezon sunt de înțeles.

"Ianis are doar 21 de ani. Are un alt fel de gândire acum din moment ce nu mai este doar un jucător împrumutat. În plus, aici este un mediu în care presiunea este mai mare decât la Genk. Îmi aduc aminte că și eu am avut aceleași probleme când am ajuns la Bayern Munchen de la Bayer Uerdingen", a spus Brian Laudrup, potrivit Glasgow Times.

ADVERTISING

În urmă cu două zile, Ianis a fost criticat puternic de presa din Scoția, care a mai notat și faptul că fanii echipei și-au pierdut răbdarea cu el.

„‘Minunatul’ Ianis Hagi a fost dat dispărut pe teren. Pe măsură ce meciurile se adună, Ianis este mai degrabă absent. Lipsit de inventivitate și neinspirat, Hagi a fost schimbat după o oră. Este un început dezamăgitor de sezon pentru mijlocașul foarte apreciat, care nu și-a găsit încă forma sportivă.

Ni se spune că Hagi are momente de magie, sclipiri, dar meciul cu Braga și golul cu Hibernians reprezintă puțin și sunt departe. Ritmul din Scoția pare să-l tulbure pe Hagi, iar el pare că își dorește să stea prea mult cu mingea la picior. Fanii lui Rangers cer mai mult din partea românului și vor să înceapă să vadă ceva de la el”, a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

De asemenea, presa din Scoția anunță că Ianis ar putea fi mutat pe banca de rezerve din cauza evoluțiilor slabe.

Ianis nu are niciun gol și nicio pasă decisivă în meciurile din acest sezon.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇