Neluțu Varga, fără milă după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluțu Varga, fără milă după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu la CFR Cluj

Patronul de la CFR Cluj a avut o reacție fără echivoc după ce Louis Munteanu a avut un conflict neașteptat pe banca de rezerve sâmbătă seara, la capătul partidei cu Petrolul Ploiești, scor 0-0 în runda curentă a Superligii.

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunțat prima măsură după cele întâmplate la meciul dintre Petrolul și CFR Cluj, când Munteanu, adus în această vară de la Fiorentina pentru o sumă imensă, 2,3 milioane de euro, a avut o răbufnire nervoasă la adresa antrenorului său, Dan Petrescu.

ADVERTISING

Varga a văzut acest conflict pe TV și a explicat duminică faptul că va avea o ședință cu cei doi pentru a lămuri toate lucrurile, iar ulterior va lua o decizie: „O să fac mâine (n.r.: luni) o şedinţă, o să văd care a fost problema, apoi vom vorbi mai multe despre această situaţie”, a declarat Varga, pentru portalul Sport pe Surse.

Dan Petrescu nu a avut, poate surprinzător, o reacție dură la adresa propriului sau jucător după joc, la flash-interviu: „S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare. L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent”, a declarat antrenorul CFR-ului.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, CFR este pe locul 3, la egalitate cu Oțelul Galați și Petrolul. Trupa ardeleană poate fi egalată de FCSB, azi, dacă aceasta va învinge în Marele Derby pe Dinamo.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!