Andrei Rațiu, urmărit de Atletico Madrid, poate pleca de la Rayo Vallecano pentru o sumă enormă

Andrei Rațiu, urmărit de Atletico Madrid, poate pleca de la Rayo Vallecano pentru o sumă enormă

Fundașul dreapta al echipei naționale de fotbal, Andrei Rațiu ar putea pleca la o formație de top europeană.

Rațiu, legitimat în prezent la Rayo Vallecano, în Primera Division, este dorit de mai multe cluburi din Spania, iar preţul este stabilit deja de madrileni. Rațiu a devenit ușor un om de bază, atât la națională, cât și în Spania.

Presa din Spania anunţă că jucătorul lui Mircea Lucescu poate pleca pe suma de 5 milioane de euro. Urmărit deja de Ateltico Madrid sau Villarreal, tânărul român a fost lăudat din nou de antrenorul său, înainte de partida de duminică cu Real Mallorca:

ADVERTISING

„Andrei a avut un început de sezon foarte bun, se simte confortabil cu ideile mele, dar are nevoie de un întreg proces. Andrei este de multă vreme la echipă și deja pare foarte relaxat. Face performanță la un nivel înalt cu noi, dar și cu echipa sa națională”, au fost aprecierile făcute de Inigo Perez, antrenorul lui Rayo Vallecano, la conferința de presă de dinaintea jocului din La Liga.

Raţiu, GOOL pentru Rayo în Spania. Echipa românului a câştigat

Rațiu, fundaș lateral de 26 de ani, a fost titular la toate meciurile României de la EURO 2024, rămânând titular și în mandatul lui Mircea Lucescu.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!