Presa din Spania, anunț despre transferul lui Andrei Rațiu: "Se înghesuie la ușa lui"

Presa din Spania, anunț despre transferul lui Andrei Rațiu: "Se înghesuie la ușa lui"

Presa din Spania scrie din nou despre transferul lui Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta al echipei naționale a României.

Internaționalul român de la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu, atrage atenția cluburilor importante din Europa cu prestațiile sale. Rațiu este un nume cu rezonanță printre echipele din Europa în special după participarea la EURO 2024, unde a impresionat.

Spaniolii au anunțat că Rațiu a intrat pe lista de transferuri a lui Atletico Madrid, iar jurnaliștii iberici scriu din nou despre interesul echipei lui Diego Simeone pentru fundașul dreapta din România. Amintesc, de asemenea, despre ofertele sosite în vară pentru Rațiu.

ADVERTISING

"Rațiu e urmărit de "rojiblancos", Atletico Madrid. Apărătorul a sosit în vara lui 2023 la Rayo, în schimbul a 500.000 de euro, de la Huesca. El putea pleca, în vară, de la echipa din Vallecas, dar nicio echipă interesată nu a vrut să achite cele 10 milioane de euro cerute în schimbul său.

Atalanta, Brighton, Brentford și Genoa sunt echipele care au fost interesate de el. Rayo Vallecano și Villarreal, care a păstrat 50% din drepturile federative ale lui Rațiu, își freacă mâinile, echipele se înghesuie la ușa lui", scrie site-ul estadiodeportivo.com.

ADVERTISING

Andrei Rațiu a fost titular și integralist în meciul Girona - Rayo Vallecano 0-0, din etapa a șaptea a campionatului Spaniei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!