Radu Drăgușin și-a decis viitorul la Tottenham, după un nou meci pe banca de rezerve: ”Capitol închis”

Radu Drăgușin și-a decis viitorul la Tottenham, după un nou meci pe banca de rezerve: ”Capitol închis”

Fundașul central român Radu Drăgușin, internațional român și titular la echipa națională a României, și-a decis viitorul în cadrul celor de la Tottenham Hotspur, echipă unde e legitimat.

La 22 de ani, Drăgușin a bifat al 6-lea meci la rând pe banca de rezerve la Spurs, sâmbătă, în victoria de acasă, scor 4-1 cu cei de la West Ham, în runda cu numărul opt din Premier League.

Sâmbătă seara, după meciul de mai sus, presa britanică a scris despre fundașul român, intrat într-un con de umbră în Anglia după acel cartonaș roșu încasat în partida cu Qarabag din Europa League.

ADVERTISING

Planul lui Drăgușin este de a lupta în continuare pentru a-l convinge pe Postecoglou că merită să fie titular, chiar dacă antrenorul Postecoglu mizează acum pe duo-ul format din Romero și Van de Ven: ”Mai multe echipe italiene, inclusiv Napoli, îi monitorizează îndeaproape situația, însă jucătorul în vârstă de 22 de ani rămâne atașat de Tottenham și nu va căuta să plece la jumătatea sezonului, chiar dacă rămâne în afara echipei. Cristian Romero și Micky van de Ven rămân prima pereche de fundași centrali ale lui Ange Postecoglou, dar există încredere că Dragusin va primi în continuare partea sa echitabilă de minute atât în Europa, cât și în competițiile de cupă respective în acest sezon.

ADVERTISING

Surse apropiate jucătorului indică faptul că internaționalul român, care a marcat pentru țara sa în victoria cu 3-0 asupra Ciprului la sfârșitul săptămânii trecute, se concentrează exclusiv pe prezentarea celor mai bune calități ale sale pe teren, în încercarea de a-și consolida poziția de titular”, scrie Daily Mirror.

În ciuda cartonașului roșu primit în partida cu azerii de la Qarabag, fostul star de la Genoa a primit doar un meci de suspendare, pe care l-a ispășit deja împotriva echipei maghiare Ferencvaros, meci câștigat de Spurs cu 2-1. Aceasta înseamnă că el va fi disponibil pentru selecție, în funcție de condiția fizică, pentru a înfrunta AZ Alkmaar în meciul de joia viitoare, din runda cu numărul din UEL.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!