Presa britanică îl laudă pe Radu Drăgușin după primul său gol la națională: "De asta avea nevoie!"

Presa britanică îl laudă pe Radu Drăgușin după primul său gol la națională: "De asta avea nevoie!"

Radu Drăgușin, fundașul central al celor de la Tottenham Hotspur, a marcat sâmbătă seara primul său gol la națională, în victoria cu cei din Cipru, scor 3-0 în a treia rundă de Nations League.

Tânărul fundaș central a contribuit decisiv la această victorie frumoasă de pe insula din estul Mediteranei, cu gol marcat în minutul 36, el fiind rapid analizat și de presa engleză după această partidă internațională.

Drăgușin se află într-o situație delicată la Spurs, după ce a luat recent un cartonaș roșu într-un meci de Europa League cu Qarabag. Chiar și așa, englezii l-au lăudat, spunând că acest gol poate fi un boost de moral pentru român: "A fost un start de vis de meci pentru echipa lui Drăgușin, iar România a avut un avantaj de două goluri imediat după jumătatea primei reprize. 11 minute mai târziu, Drăgușin a contribuit și el la avantajul României cu un gol înscris cu capul, prima sa reușită la echipa națională.

Este destul de sigur să spunem că asta este exact de ce avea nevoie fundașul de 22 de ani, după coșmarul trăit împotriva lui Qarabag în Europa League. Este minunat să îl vedem așa și, fără niciun dubiu, va fi din nou nevoie de el în anumite momente în acest sezon. Poate chiar la meciul împotriva lui West Ham, având în vedere că Romero va juca miercuri cu naționala Argentinei", au scris jurnaliștii de la Hotspur HQ.

ADVERTISING

"Ăsta a fost planul nostru, să-i luăm tare de la început. Știam că nu sunt o echipă ușor de desfăcut. O să pregătim meciul cu Lituania, Mister va lua cele mai bune decizii pentru binele echipei. După startul ăsta trebuie să ne asigurăm primul loc, să așteptăm tragerea la sorți pentru Mondial", a declarat chiar Radu Drăgușin după meci.

Naționala României a câștigat după golurile semnate de Dragusin, Man și Răzvan Marin, ultimul din penalti. Suntem liderii incontestabil ai grupei 2 din Liga C, cu 9 puncte din 9.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!