Jurnaliștii ciprioți s-au arătat mirați de cum a fost tratat Gică Hagi la meciul de la Larnaca, din Nations League

Jurnaliștii ciprioți s-au arătat mirați de cum a fost tratat Gică Hagi la meciul de la Larnaca, din Nations League

Gică Hagi a fost prezent împreună cu familia sa în tribunele stadionului de la Larnaca, în timpul partidei dintre Cipru și România din Nations League, meci câștigat categoric de elevii lui Mircea Lucescu, scor 3-0.

Pe teren a fost prezent și Ianis Hagi, introdus de selecționer în minutul 72, în locul lui Dennis Man. Băiatul lui Gică Hagi a și marcat, în minutul 86, însă reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Totuși, presa cipriotă s-a mirat foarte de faptul că Gică Hagi a fost tratat de organizatori ca un simplu suporter care a așteptat la cozi pentru a intra în arenă, iar apoi și-a ocupat locul cuminte în tribună, departe de zona VIP. Jurnaliștii au mai notat că Hagi și-a procurat tichete într-un sector de tribună dedicat fanilor reprezentativei gazdă, un lucru care a îngreunat accesul său în arenă: ”Hagi a fost prezent alături de Marilena Hagi și Elena Hagi pentru a susține România din tribune la meciul cu Cipru, dar ’Regele’ a fost nevoit să aștepte până să intre pe stadion. Legendarul fotbalist român nu a primit un tratament preferențial la porțile stadionului din Larnaca și a fost nevoit să stea la coadă.

ADVERTISING

Se pare că Hagi a cumpărat bilete la zona rezervată fanilor echipei gazde, iar acest aspect a făcut să fie dificil accesul său pe stadion. Totuși, Hagi a avut suficient timp pentru a se fotografia cu românii prezenți la meci, iar FRF s-a văzut nevoită să intervină și să rezolve situația, deoarece așteptarea a fost destul de lungă”, a notat cotidianul local Kerkida.

România a avut 19 șuturi la poartă și 9 pe poartă cu Ciprul, având și o posesie covârșitoare, de 58 la sută. Pentru elevii lui Lucescu urmează o deplasare la Kaunas, în Lituania, pentru al patrulea meci din grupă, marți pe 15 octombrie, de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!