Presa din Cipru a fost nemiloasă cu propriii jucători după eșecul cu România: „Ne-au curățat”

Presa din Cipru a fost nemiloasă cu propriii jucători după eșecul cu România: „Ne-au curățat”

România a învins categoric Ciprul în etapa cu numărul 3 din Nations League, scor 3-0, iar presa cipriotă s-a grăbit să își desființeze proprii jucători, de care nu a avut milă în analiza de după joc.

Ciprioții au doar trei puncte strânse în trei meciuri, și acelea adunate cu codașa Lituania. Au încasat în ultimele doua jocuri nu mai puțin de șapte goluri, patru de la Kosovo și trei de la noi.

„Pe o arenă plină, echipa națională a fost făcută KO. Selecționer nou, imagine din trecut. La prima apariție sub conducerea lui Sofroni Avgousti, Cipru a reluat totul de unde a rămas în ultimul meci cu Timur Ketsbaia (n.r. - vechiul selecționer). După înfrângerea cu 0-4 împotriva lui Kosovo, naționala a fost învinsă și pe Arena AEK de România, care s-a impus cu 3-0 și a obținut a treia victorie în tot atâtea meciuri din grupa a doua a diviziei a treia a Ligii Națiunilor.

ADVERTISING

În ciuda schimbării formației tactice și a dispunerii mai raționale a jucătorilor, naționala nu a reușit să pară competitivă în fața echipei lui Mircea Lucescu. Vizitatorii au preluat controlul după primele cinci minute și ne-au curățat cu trei goluri în 20 de minute”, se arată în analiza făcută de către cei de la sporttime.com.cy.

România e lidera incontestabilă a grupei, cu 9 puncte din 9, având și un golaveraj impresionant, de 9-1. Urmează o altă deplasare, ultima din grupă, marți cu Lituania, de la 21,45, de asemenea LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!